MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul son bölüm neden yayınlanmadı? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul'un TRT 1'deki akışında göremeyen dizi takipçileri, Diriliş Ertuğrul son bölüm neden yayınlanmadı, sorusunu soruyorlar. Diriliş Ertuğrul, 24 Mayıs akşamı oynanan final maçı nedeniyle takipçileriyle buluşamayacak. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Diriliş Ertuğrul son bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Bu akşam oynanacak olan Manchester United - Ajax karşılaşması nedeniyle Diriliş Ertuğrul dizisi gösterimine bir haftalık pas geçildi, ancak takipçilere özel; "Diriliş Ertuğrul en güzel sahneler" kolajıyla saat 20.00'de takipçilerine özel bir bölüm sunmayı planlıyorlar. Dirliş Ertuğrul son bölümü, 21.45'te başlayacak olan Manchester United Ajax maçı nedeniyle gösterime girmeyecek.

TRT 1'in resmi yayın akışı arayüzünde de, Hava Durumu bülteninin ardından saat 20.00'de Diriliş Ertuğrul için, 1 saatlik özel bir bölüm yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin muhtemel yayın saatleri haftaya çarşambaya kalmış olabilir, herhangi bir alternatif yayınla ilgili veya son bölümün yayınlanacağı tarih ve saat henüz TRT tarafından belirtilmedi. Keza, TRT'nin perşembe günki yayın akışında dizi akışı olmadığı için yarın da yayınlanma ihtimali var.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? İntikam zamanı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde, Vasilius'un uzun zamandır kurguladığı tuzak, Aliyar Bey'in ölümüne neden oldu, Ertuğrul Bey ise Sultan Alaeddin'in müdahalesi sonucu pusudan kurtuluyor. Bu durumu enine boyuna düşünen Ertuğrul Bey, muhbirler aracılığı ile bu saldırının ardında olan diğer kişilerin de izlerini bulmaya başlayacak ve ortaya çıkan 4 kişinin ve Vasilius'un intikamının alınması için planlara başlayacaklar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler