MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı izle : Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanında saray karmaşası

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un 31 Mayıs günü yayınlanacak olan 29. yeni bölümüne ışık tutan bölüm fragmanında, saray içi karışıklıklar ön planda. Yeni bölümde, Halime Sultan'ın bebeği tehlikede, Vasilius ise Aliyar'ı vurmasının yankıları devam ediyor. İşte bu hafta yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yine çok konuşulacak. Genel yayın tarihi olan 24 Mayıs 89. bölümü maç yayını dolayısıyla yayınlanamamıştı. Dizinin 89. yeni bölüm fragmanı kabaca saray içi karışıklıklara dikkat çekiyor ancak asıl merak edilen Aliyar'ın okla vurulmasının sonuçlarıyla ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Bunun yanısıra Halime Sultan'ın da hayati tehlikesi devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde bebeğin hayatının tehlikede olduğu anlaşılmıştı, bölüm sonuna doğru da Halime Sultan'ın yaşamı tehlikedeydi.

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümünde, Aliyar'ın hayatına devam edeceği düşünülüyor. Aldığı ok darbesi oldukça sertti ancak giydiği zırh nedeniyle bu ok darbesinden kurtulabilir.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü, bu haftayı pas geçtiği için TRT, henüz dizinin özetini yayınlamadı. Fragmanda, Vasilius ve saray karmaşası gösterilirken Halime Sultan ve Aliyar ile ilgili pek bilgi verilmiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler