MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Kapadokya'da çekilecek

TRT 1'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda Kapadokya'da çekilecek. Haberi dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ duyurdu.

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un çekim yeri değişti. Dizinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medyadan Kapadokya'da çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, "Hikayemizin geçeceği diyarlarda senaryomuz şekilleniyor" notunu paylaştı.

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu merakla bekleniyor. Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesi ise sürpriz bir gelişme meydana geldi. Dizinin çekim yapılacağı yer değişti.

YAPIMCI MEHMET BOZDAĞ AÇIKLADI

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ Facebook hesabından Kapadokya'da çekilmiş bir fotoğrafına düştüğü notta, "Hikayemizin geçeceği diyarlarda senaryomuz şekilleniyor" ifadesini kullandı.

YAYIN HAYATINA 2014'TE BAŞLADI

İlk bölümü 10 Aralık 2014'te başlayan Tekden Film imzalı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul'un 3. Sezon çekimleri Kapadokya'da yapılacak.

TURİZMCİLER HEYECANLI

Dizinin Kapadokya'da çekilecek olması herkesi heyecanlandırırken "Asmalı Konak" benzeri bir etkiyle turizmi canlandırma hayali de turizmcileri umutlandırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler