MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Burcu Kıratlı tatilde

"Diriliş Ertuğrul"un Gökçe'si Burcu Kıratlı, dizinin sezon finaliyle soluğu Bodrum'da aldı.

Yalıkavak'taki X Beach'te objektiflere takılan Kıratlı, yoğun geçen sezonun ardından deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

BURCU KIRATLI KİMDİR?

23 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu olan Burcu Kıratlı, ilk okul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde bitirerek Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı süresince birçok oyun ve kısa filmde rol alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

İlk televizyon deneyimini 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat adlı dizide Yağmur rolü ile aldı. 2013'te ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakterine hayat vererek sinemaseverler ile buluştu.


Bu filmdeki performansı ile dikkatleri üzerine toplayan oyuncu, 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterine hayat verdi. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması çok konuşuldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve halen yayınlanmaya devam edilen Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler