MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dizi setini birbirine kattı

Nurseli İdiz rol aldığı Yalan Dünya dizisinin setinde olay çıkardı.

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, başrollerinde Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Hasibe Eren, Altan Erkekli, Okan Çabalar, İrem Sak ve Olgun Şimşek'in yer aldığı 'Yalan Dünya' dizisine son katılan isim Nurseli İdiz oldu.

Dizide 'Nurhayat' (Gupse Özay) ve 'Bünyamin'in (Okan Çabalar) anneleri 'Nursel Karakaş' rolüyle kamera karşısına geçen Nurseli İdiz dizinin klip çekimlerinde bekletilince küplere bindi.

Haftasonu Hasköyde bulunan bir platoda çekimleri gerçekleşen klip için tüm oyuncu kadrosu eksiksiz stüdyoda yer aldı.

Öğle saatlerinde başlayacak çekimin hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle yarım saat bekletilen Nurseli İdiz set çalışanlarına ateş püskürdü. Bekletildiği için sinirlenen ve bağırmaya başlayan İdiz set çalışanlarına, "Siz kimsiniz? Ben yılların sanatçısıyım. Beni böyle bekletemezsiniz" diyerek etrafına hakaretler yağdırdı. İdiz'i sakinleştirmeye çalışan rol arkadaşlarının çabaları da sonuç vermeyince Nurseli İdiz klip çekimine katılmadan stüdyoyu terk etti.

İdiz'in bir anda sinirlenmesine ve çekimi terk etmesine şaşıran diğer oyuncular ise çekime İdiz olmadan başlayarak klibi tamamladılar. Çekimlere katılmayan Gülse Birsel'in İdiz'İn bu tavrına ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Yalan Dünya yeni sezonuyla Ekim'de Kanal D'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler