MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dizilerde 2016 yılında ölen baş karakterler

Dizilerin 2016 yılında ölen baş karakterleri izleyicileri hem şaşırttı hem de kızdırdı.

10. Pablo Escobar "Narcos"

-

Dizideki ölüm tarihi: 2 Aralık 1993

-

Kolombiyalı uyuşturucu imparatoru Pablo Escobar'ın hayatından esinlenen 'Narcos' dizisinin ikinci sezonu, Escobar'ın ölümüyle sonlandı. Baş karakterin ölümünün, dizinin üçüncü sezon dinamiklerini tamamen değiştirmesi bekleniyor.

9. Dougal Mackenzie "Outlander"

-

Dizideki ölüm tarihi: 16 Nisan 1746

-

Dizide Mackenzie Klanı lideri Douglas Mackenzie (Graham McTavish), yeğeni Jamie Fraser (Sam Heughan) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Mackenzie, onu ve eşi Claire'i (Caitriona Balfe), Culloden Savaşı'nı önlemek için Prens Charles'ı zehirleme planı yaptıklarına kulak misafiri olduktan sonra Fraser'ı öldürmeye teşebbüs etti. Fraser kendini savunurken Mackenzie'yi yaraladı.

8. Lexa "The 100"

-

Dizideki ölüm tarihi: 3 Mart 2016

-

Grounder Komutanı Lexa (Alycia Debnam Carey), Grounder Clans'ın komutanı, Clarke'la (Eliza Taylor) ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra, 3 Mart 2016'da vuruldu. Lexa'nın ölümü bir kazaydı. Onu vuran Titus Clarke'ı vurmak istiyordu. Lexa, liderliğiyle, barış getirme çabasıyla hatırlanacak. Dizinin fanları bu ölüme hala çok kızgın.

7. Barb Holland "Stranger Things"

-

Dizideki ölüm tarihi: 1983 (Günü tam olarak bilinmiyor)

-

Barb Holland (Shannon Purser), Upside Down'ı terörize eden canavar onu Upside Down'daki yuvasına götürdüğünde öldü. Canavar, Steve'in havuz partisinde, bira kutusutla kendini kestiğinde kanın kokusuyla Barb'in varlığını fark etti. Barb sonuna kadar sadık bir arkadaştı. Canavar onu yakaladığında Nancy'yi bekliyordu.

6. Vanessa Ives "Penny Dreadful"

-

Dizideki ölüm tarihi: 1892 (Günü tam olarak bilinmiyor)

-

Medyum, cadı ve vampir katili Vanessa Ives (Eva Green), kurşun yarası nedeniyle öldü. Ives, kurt adam Ethan Crawford'dan (Josh Hartnett) Londra'yı Drakula'nın kontrolünden kurtarmak için onu öldürmesini istedi. "Savaşım bitmeli. Bunu biliyorsun. Yoksa yeryüzünde hiçbir zaman barış olmayacak" dedi.

5. Poussey Washington "Orange is the New Black"

-

Dizideki ölüm tarihi: 17 Haziran 2016

-

Kadın hapishanesinde yaşananları anlatan dizide, kütüphane asistanı Poussey Washington (Samira Wiley), protesto esnasında boğularak öldü. Poussey, kafeteryadaki protesto esnasında panik atak geçiren arkadaşı Suzanne'a (Uzo Aduba) yardım ediyordu. Bir gardiyan onu yere savurdu, ölene kadar dizlerini boğazına bastırdı. Yakın arkadaşı Taystee (Danielle Brooks) yardımına koşsa da artık çok geçti. Cezaevi yönetimi tarafından bu ölümün üstü örtülmek istendi. Poussey'nin arkadaşları ve tüm mahkumlar adalet arayışına girişti.

4. Laurel Lance "Arrow"

-

Dizideki ölüm tarihi: 6 Nisan 2016

-

Laurel Lance'i (Katie Cassidy), Damien Dahrk (Neal McDonough), Oliver Queen'in (Stephen Amell) oklarından biriyle onu vurmasıyla sonra öldü. İlk başta tıbbi tedavi sonrası hayatta kalacağı düşünülse de Oliver'e hayatının aşkı olduğunu söyledikten kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Lance'in ölümünden sonra Oliver Queen, Star City sakinlerine, onun bir Siyah Kanarya olduğunu ve bir kahraman olarak tanınması gerektiğini duyurdu.

3. Abbie Mills "Sleepy Hollow"

-

Dizideki ölüm tarihi: 8 Nisan 2016

-

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) efsanesinin modern bir uyarlaması olarak tanımlanan dizide, Ichabod Crane ve kasabanın şerifinin iyilikle kötülüğün ortasında kalan kasabadaki gizemleri çözmeye çalışmalarının hikayesi anlatılıyor. Dizide teğmen Abbie Mills (Nicole Beharie), Pandora'nın kutusuna girince öldü. Mills, arkadaşı Ichabod Crane (Tom Mison) ve kız kardeşi Jenny'nin (Lydie Greenwood) yaşaması için kendini feda etti. Abbie'nin ölümüyle birlikte, dizinin, iki baş karakterinden biri olmadan devam etmeyi planlaması dizinin fanlarını kızdırdı.

2. Hodor "Game of Thrones"

-

Dizideki ölüm tarihi: 22 Mayıs 2016

-

Sadece "Hodor" sarf eden Hodor (Kristian Nairn), karakteri Ak Gezenler sürüsü tarafından parçalanarak öldü. Hodor, Bran'ı (Isaac Hempstead Wright) ve Meera'yı (Ellie Kendrick) kurtarmak için kapıları kapatarak kendini feda etti ve kahramanca öldü.

1. Glenn Rhee "The Walking Dead"

-

Dizideki ölüm tarihi: 23 Ekim 2016

-

Yürüyenler'e karşı mücadele eden Glenn Rhee (Steven Yeun), Negan'ın (Jeffrey Dean Morgan) beyzbol sopasıyla vurması sonucunda öldü. Son sözü de "Maggie, seni bulacağım" oldu. Glenn'in ölümü, Yürüyenler'in eline düşüp de kurtulmasından sadece birkaç ay sonra gerçekleşti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler