MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dizilerde 'dirilme' modası

Dizilerde 'ölüp dirilme' modasına Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel'de dahil oldu.

Geçen hafta yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz iki yıl aradan sonra Ayşegül'ün düğününde ortaya çıkmıştı. Bu da dizilerdeki rollerinden ölen ve tekrar diziye dahil olan isimleri hatırlattı.
İşte senaristlerin kalemleriyle öldüp tekrar diziye dahil olan oyuncular ve rol aldıkları diziler

-
Karagül dizisi Özcan Deniz'in hayat verdiği Murat karakteri ile başladı ve onun ölümü üzerinde şekillendi.Murat karakteri diziye nasıl dönecek derken birkaç bölümde bir görünüp bir kaybolarak tekrar diziye dahil oldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerinde oynadığı Karadayı dizisinde 'Savcı Turgut' karakterini canlandıran Yurdaer Okur, Barut Necdet (Erkan Avcı) tarafından boğularak öldürüldü. Ancak Okur, diziye tekrar döndü.

Azrail bile çaresiz

Polat Alemdar, yaklaşık 30 kurşun yedi. Yanında bomba patladı, yüzü dağıldı. Onlarca bıçak darbesi aldı. En sonunda boğuldu. Ama olmadı. Polat Alemdar'ın ölüm meselesinde Azrail bile çaresiz kaldı. Polat, ölüp ölüp dirildi...

Kavak Yelleri"nin "Efe"si Dağhan Külegeç, rol arkadaşlarıyla beraber yolculuk yaptığı arabayla uçurumdan yuvarlanmış ama cesedi bulunamamıştı. Mezarı bile yapılan Külegeç'in Kavak Yelleri'ne geri dönmüştü.

Türk dizilerine ölüp dirilme olur da yabancı dizilerde olmaz mı? Tabii ki ilk akla gelen Game of Thrones'ta Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington'dur.

Dünyanın en çok seyredilen yapımlarından biri olan Game of Thrones (Taht Oyunları) karakterlerinden biri olan Jon Snow, 5. Sezon finalinde Sör Alliser Thorne, Olly ve Gece Nöbeti kardeşleri tarafından hain damgası vurularak bıçaklamıştı.Öldü mü, yaşıyor mu? soruları dizi hayranları tarafından merak edildi. Ancak Jon Snow da 6. Sezonda Kızıl Kadın Melisandre tarafından diriltildi. O da ölüpte dirilen oyuncular kervanına katıldı.

Supernatural dizisinde her sezon finalinde kardeşlerden birinin ölüp diğer sezon başında dirilmesiyle monotonlaşarak seyirciyi şaşırtmayanlar arasında yer alıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler