MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Drama Kraliçesi' Songül Öden

Türkiye'nin Gülü 'Songül' bir kez daha Arapları fethetti.

Songül Öden, Ortadoğu kanalı MBC'nin düzenlediği ankette 'Umutsuz Ev Kadınları'ndaki 'Yasemin' rolüyle Arap izleyicilerin oylarının %71'ini alarak "En İyi Birinci Türk Kadın Oyuncu" seçildi. Öden, 'Dramaların Kraliçesi' dalında toplam 512.288 oy kullanılan ankette 367.656 gibi çok yüksek bir oranda oy aldı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden tüm Ortadoğu ve dünyadaki Arap izleyicilerine yayın yapan prestijli kanal grubu MBC anketinden Songül Öden çıktı.

MBC grubuna ait kanallarda yayınlanan ve Arapların tutkunu olduğu Türk dizileri çok seviliyor. MBC 4 kanalında Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu 'Turki Extra' isimli programda düzenlenen ankette Songül Öden 'En İyi Türk Kadın Oyuncu' seçildi. Öden, toplam 512.288 oy kullanılan ankette 367.656 gibi çok yüksek bir oranda oy aldı. Ortadoğu'daki bu büyük başarısından dolayı Songül Öden'e hayranlarından tebrik mesajları yağıyor. Öden, 'Gümüş' ile tanıştığı Arap izleyicilerinin gönlünde ayrı yeri olduğunu bu anket ile bir kez daha göstermiş oldu.

Türkiye televizyon dizilerinin yayınlandığı, MBC televizyonlarında Türkiyeli sanatçılar ve dizilerle ilgili haber ve röportajlara yer verilen magazin programı 'Turki Extra' büyük ilgi görüyor.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler