MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Duygu Acun'u bile güldürdü

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sırasında Duygu ile Ümit Karan arasında kavga çıktı.

Dokunulmazlık oyunu sırasında rahatsızlanan ünlüler takımından Bennu Gerede, yarışmadan çekilmek istediğini ve oynayamayacağını söyledi. Bennu'nun yarışmak istememesine gönüllülerden Duygu tepki gösterdi. Duygu'nun bu çıkışına sinirlenen Ümit Karan ise, 'Annesi, ablası yaşında birine saygı göstermeyen bir insandan ne olacak. Karakteri sıfır" dedi. Dağhan'da ünlülerden Ümit Karan'a tepki göstererek, 'Resmen tahrik ediyorlar' dedi.
Duygu'yla Ümit Karan arasında karşılıklı yaşanan tartışmaya Acun Ilıcalı müdahale etti. Ilıcalı tansiyonun düşmesini ve yarışmacıların karşılıklı konuşmamasını isteyerek, "Sağlık bizim için her şeyden önemli. Herhangi bir yarışmacı kendisini kötü hissederse yarışmaya devam etmemekte haklıdır" dedi.

DUYGU'NUN SÖZLERİNE ACUN DA DAYANAMADI

Ada konseyinde de olayın tartışması yaşandı. Duygu'nun "Ümit bana gelse dese ki Duygu'cum Bennu çok kötü durumda görmedin mi dese, ben dönüp bakarım Bennu'yla konuşur, geçmiş olsun derdim, anlayışla karşılardım" şeklindeki sözleri yarışmacıları ve Acun'u çok güldürdü.

KİM ELENECEK?

Öte yandanSurvivor'da son haftalarda atağa geçen Ünlüler takımı bu hafta Dokunulmazlık oyununu kaybetti. Ada konseyinde yapılan oylama sonucu Ünlüler takımı iki arkadaşlarını SMS oylaması için seçti. Ünlüler takımı konseyde Irmak ile Bennu'nun adını yazdılar. Yapılacak SMS oylamasına Irmak ve Bennu katılacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler