MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emilia Clarke'dan çıplak sahneler için ilginç itiraf

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin güzel yıldızı Emilia Clarke, çıplak sahnelerde zorluk çekmediğini ve tek ihtiyacının biraz votka olduğunu ifade etti.

Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones, Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke pek çoğumuzun gönlüne taht kurmuş durumda.Clarke ,vücudunu sergilemekte sakınca görmeden alev alev yanan ahşap bir evden çıplak çıkarak adından oldukça fazla söz ettirmişti.

Genç yıldız, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada; çıplak sahneleri çekerken çok da fazla zorlanmadığını, çekim öncesi biraz votka içerek kendini ruhen hazırladığını ifade etti. Bunun yanında vücudunu daha güzel gösterecek bir ışık kullanıldığını da söyleyen Clarke, bu tarz cesur sahneler çekerken teknik destek almanın önemini de değindi.

29 yaşındaki İngiliz güzel Clarke, dizi anlaşmasına eklettiği 'soyunma yok' koşulunu göz ardı ederek çektiği öne sürülen sahnelerle sevenlerini şaşkına uğrattı. Ançak anlaşmada yer alan bu maddeyi çiğnemesinden dolayı pişmanlık yaşamadığını söyleyen Clarke, bu sahnelerin Daenerys'in -'Ejderhaların Annesi'- artan gücünü göstermek adına etkileyici olduğunu sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler