MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En nefret ettiğimiz 9 dizi karakteri

Dizilerde herkesin bildiği klişeler vardır. Esas kız ve esas oğlan bir türlü kavuşamaz. Esas kızımıza aşık körkütük aşık türlü kurnazlıklarla peşinde kötü yan karakterler.

İtiraf etmek istemesek de o kötü çocuğu sevmeye başlarız ve içten içe destekleriz. Neden?

1.Kim ne söylerse söylesin, kara bir aşkın içinde olduklarında mı nedir, hepsi çok yakışıklı. Tabii bu katagoriye giren yakışıklı olduklarının farkındalar, herkese karşı kullanırlar işe yarar bir tek aşık olduğu kadına işlemez. Yazık.

Kara Sevda- Emir

-

  1. Bir de aile problemi olanlar var, sevgiye aç olurlar ama sevince de sapıtıp takıntı haline getirirler. Nasıl olur bilinmez ama, yine açırız bunlara. Yufka yüreğimiz dayanamaz. Sever bu çocukları. Büyüyüp olgunlaşacak aklı başına gelecek diye tüm sezon bekleriz bazen tüm sezon. Ama olmaz bazen.Olmayınca olmuyor...

    Medcezir_ Orkun

-
3.Çok aşık olurlar hem de öyle böyle değil...

'Benimle evlen, sevdiğin adam ölmesin' tarzında tehditler savursalar da çok aşıklar be! Bu hırslarından arınmayı beceren saf aşka yaklaşınca kötü karakterden çabucak sıyrılırlar.

Öyle Bir Geçer Zaman ki - Hakan

-
4.Zafere giden her yolda her türlü kötülük mubahtır felsefesiyle harekek etseler de aynı zamanda çok da zekidirler.

'Sevdiğim kadın o serseriyi unutacak, unutturacağımcancağızım.'

Karadayı - Savcı Turgut

5.'Daha gerçekçi gelmeleri ve kendileri gibi olmaktan çekinmeleri. Hayattan insan bunlar, bizim gibi.'

Leyla ile Mecnun - Arda

-
6.Sevdiği kadının onu sevmesi için en yakın arkadaşlarının bile üstlerini çizmeleri. Asıl durum esas oğlanımızın başına gelse ne yapar? 'Arkadaşımın aşkısın , yapamam deyip' oradan uzaklaşır. Bizler ise tüm sezon onların kavuşmama sancısını izleriz. Kötü karakterlerde olsa insan aşka sahip çıkmasından etkileniyor doğal olarak.

Kurt Seyit ve Şura - Petro

-

  1. Kötü olma nedenlerine içten içe hak veririz.

    Hayatta en sevdiği insanlar elinden alınsa tabii ki tepki gösrerir,elindeki tüm gücü gösrerirsin. Hiç numara yapmaya gerek yok.

    Paramparça - Harun

-

  1. Birde aşık olduğu kadınla beraberken bambaşka birine dönüşenler var. Beni olduğum gibi sev zorlaması yok kimisinde. Tek istedikleri sevilmek.

    Bana Sevmeyi Anlat - Haşmet

    9.İnsanı derinden etkileyen bir öz güvenleri olmaları. O öz güven ile dağları taşları yerinden oynatırsın. Aşık olduğun kadına sözün geçmese de artı puan alırsın.

-
Kiralık Aşk - Deniz


Vitrin


En Çok Aranan Haberler