MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Endonezya'da Paramparça dizisi çılgınlığı

İki sezondur Endonezya'nın ANTV kanalında 'Cansu&Hazal' ismiyle ekrana gelen Paramparça dizisine ilgi son derece yoğun. Dizinin oyuncuları ise bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı.

Dizinin başarılı oyuncuları Leyla Tanlar, Alina Boz, Burak Tozkoparan ve Nursel Köse, ANTV'nin davetlisi olarak Endonezya'ya gitti. Basın toplantısına katılan oyuncular daha sonra popüler AVM One BelPark'ta sevenleri ile buluştu.

Endonezya dilinde sevenlerini selamlayan oyuncular, yoğun ilgi gösterileri içinde zaman zaman konuşmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Ozan rolü ile Endonezyalılar'ın gönlünü kazanan Burak Tozkoparan, sahneye davet ettiği bir genç kızın önünde diz çökerek çiçek verince, platforma çıkmak isteyen binlerce hayranını engellemeye çalışan polis ve özel güvenlik görevlileri zor zamanlar yaşadı.

Her bir hayranının tek tek fotoğraf çekme isteğine cevap veremeyen oyuncular, çareyi sahneden selfie çekmekte buldu. Bu fotoğraf, onbinlerce kişi tarafından paylaşılarak, Endonezya'nın sosyal medya hesaplarında en çok konuşulan ve paylaşılan konusu oldu.

'Paramparça' ekibi, ANTV'de ilk kez bir televizyon dizisi için düzenlenecek iki saatlik özel yayına katılıp, daha sonra Türkiye'ye dönecek.


Dünyanın 50'den fazla ülkesine satılan, yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran ve 30 ülke ile de satış görüşmesi devam eden 'Paramparça'nın yurtdışı pazarlama ve satışını Global Agency gerçekleştiriyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler