MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Akyürek sosyal medyayı salladı

ATV'de ekrana gelen 'Ölene Kadar' dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek Çarşamba gecesi sosyal medyanın en çok konuşulan kişisi oldu. Akyürek için gece boyunca dünyanın her yerinden yaklaşık 70 bin tweet atıldı.

Perşembe akşamları ekrana gelen Ölene Kadar dizisinin başrol oyuncularından Engin Akyürek'in Türkiye ve dünya çapındaki hayranları sosyal medya üzerinden hafta boyunca haberleşerek Akyürek'in Çarşamba akşamı "EnginAkyuruekSevgisiHerYerde" etiketiyle tüm dünyada trend topic listelerinde yer almasını sağladılar.

Dünyanın bir çok ülkesinde trend topic listesine giren oyuncuya hayranlarından gecxe boyunca yaklaşık 70 bin adet mesaj yağdı.

ENGİN AKYÜREK HAYRANLIĞI TÜRKÇE ÖĞRETİYOR

Ölene Kadar dizisinde canlandırdığı "Dağhan" karakteriyle bir kez daha izleyenleri kendine hayran bırakan Engin Akyürek'in hayranlarının sınırları aşan sevgisi Türkçe öğrenme boyutuna kadar ulaştı.

Akyürek'in Brezilyalı hayranları sevdikleri oyuncuyla aynı lisanı konuşabilmek için Türkçe öğrenmeye başladı.

Yapımcılığını Tims Production'ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz'ın yazdığı Ölene Kadar Perşembe akşamları ATV ekranında!



Vitrin


En Çok Aranan Haberler