MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Akyürek'in kaderi...

Tuba Büyüküstün ile beraber rol aldığı 'Kara Para Aşk' dizisiyle almadık ödül bırakmayan Engin Akyürek'in hayranları dizinin son sezonunda kanalı eleştiri bombardımanına tutmuştu.

Eleştirilerin sebebi ise yayınlanan futbol maçları nedeniyle 'Kara Para Aşk' dizisinin yeni bölümünün sürekli ileri bir tarihe atılıp yayınlanmamasıydı. Bu sebeple dizinin reytinglerinin düştüğünü savunan hayranlar dizinin final yapmasını da kanalın bu stratejisine bağlamıştı.

'Kara Para Aşk' dizisinin ardından ekranlara bir süre ara veren Engin Akyürek, 'Ölene Kadar' dizisiyle hayranlarının özlemine son verdi. atv ekranlarında 7 bölüm yayınlanan dizi reytinglerde şimdiye dek isteneni veremedi. 'Cesur ve Güzel' ile 'Vatanım Sensin' dizilerinin gerisinde kalan dizinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Çünkü o saatte atv'de Kayserispor-Fenerbahçe maçı verilecek.

Bu durum Engin Akyürek hayranlarını kızdırdı. Sosyal medyada durumu eleştiren çokça paylaşım yapıldı. 'Kara Para Aşk' dizisinde de futbol maçları nedeniyle dizisi yayınlanmayan Engin Akyürek aynı kaderi 'Ölene Kadar'da yaşamış oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler