MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, Necati Şaşmaz'ın üstünü çizdi

Sahip olduğu Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" adını 15 Temmuz'dan 2 ay önce almasından dolayı hakkında soruşturma açılan Necati Şaşmaz, Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna davet edilmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir resepsiyon verdi.
-SANAT, SİYASET VE İŞ DÜNYASI ORADAYDI

-
Cumhurbaşkanlığı Sarayında gerçekleşen resepsiyona; siyaset, sanat ve iş dünyasından kamuoyu tarafından bilinen pek çok kişinin yanı sıra şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarından oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı. Geceye katılanlarla özel olarak ilgilenen Erdoğan çifti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

NECATİ ŞAŞMAZ ES GEÇİLDİ

-
Fakat resepsiyonda dikkat çeken bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Daha önce Erdoğan tarafından bütün organizasyonlara davet edilen Necati Şaşmaz, bu kez es geçildi.
-SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI


Son dönemlerde sahibi olduğu Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" ismini 15 Temmuz darbe girişiminden 2 ay önce alması "Nereden haber aldılar?" sorusunu akıllara getirmişti. Bunun yanında birtakım diyalogların ve Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu mezar taşı sahneleri ile gündeme gelen dizi hakkında savcılık soruşturma başlatmıştı.
-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitrin


En Çok Aranan Haberler