MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35 .bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde yaşanan patlamada İlyas hayatını kaybedecek mi?

Neseflerin tutultuğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas ölecek mi? İşte sevilen dizinin son bölümünde yaşananlar...

-
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ailenin acıları günden güne çoğalır.Enişte ve Civciv bu acıyı en fazla hisseden kişilerdir.Her şeyi daha iyi olacağını umudu yaşanan kazayla alt üst olur.Aysel yıllardır bir çocuk sahibi olmanın özlemini duyar.Aysel ile kuzeni Hatice'nin aynı otomobilde olmaları felaketin boyutunu artırır.Bitmek bilmeyen belalar tercihi yime masum insanlardan yana kullanır.

Olay her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli böyle düşünmemektedir. Bu belkide nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin birincisidir. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCU KADROSU

Oktay Kaynarca-Hızır Çakırbeyli

Deniz Çakır-Meryem Çakırbeyli

Tarık Ünlüoğlu-Ünal Kaplan


Vitrin


En Çok Aranan Haberler