MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölüm izle: İşte Ceylan'ın intikamını aldığı o an!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. bölümü nefesleri kesti. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Ceylan'ın abisi Davut'un intikamını almak için yaptığı plan ve sonrası izleyenleri koltuğa kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölüm...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölümü dün akşam atv'de adeta soluksuz bir şekilde izlendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen bölümde hayatını kaybeden Davut'un kardeşi Ceylan abisinini intikamını almak için yemin eder. Ve Çakırbeyli ailesi ile başta Hızır olmak üzere Ünal'ı ikna eder. Ünal ise bu durumdan faydalanarak Ceylan'a evlenme teklifi eder. Ceylan, Ünal'ın aracılığı ile görüştüğü CIA'nın Türkiye Sorumlusu ile baş başa bir görüşme yapar. Başlarda olumlu gibi geçen görüşmede Ceylan, "Seni ben öldüreceğim eğer sen kendini öldürmezsen!" der.Bunun üzerine Ceylan mekandan kovulur. Fakat Ceylan bu görüşme sırasında planı gereği sinyal veren bir cihaz yerleştirir. Sinyal cihazını araştıran ekip olarak CIA'ye tekrar giren Ceylan, "Sana geri geleceğim" diyerek intikamını alır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. son bölüm izlemek için tıklayınız

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 70. SON BÖLÜM ÖZETİ

Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder. Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları:

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır(Meryem Çakırbeyli), Sanem Çelik(Ceylan), Meryem Uzerli (Suzi -Susan Eliot), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeli), Tuna Orhan (Servet Karademir)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler