MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'En Quality' dizi seçildi

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır önceki gün 'Quality of Magazine' dergisinin ödül töreni için davete birlikte katıldı.

Geceye lüks bir tekneyle gelen ikili sevgili olduklarına dair bugüne kadar sorulan soruları yanıtsız bırakmıştı. Çakır ve Kaynarca, konuyla ilgili yine sessizliğini korudu.

Geceden dikkat çeken ayrıntı, bir süredir haklarında ayrıldılar iddiaları ortaya atılan ikilinin bu ödül töreninde bir araya gelmesiydi. Oktay Kaynarca'nın, Deniz Çakır tekneye binerken elini uzatarak yardım etmesi de kameralara böyle yansıdı.

Gecede Quality ödülleri de sahiplerini buldu. 'En Quality' dizi ödülünü ise "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" aldı. Ödülü dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Ozan Akbaba birlikte aldı.

Gecenin başında birbirine mesafeli durmaya çalışan ikiliyi biraz daha yaklaştıran olay aynı ödül töreninde olan Gülben Ergen oldu. Ergen, Kaynarca ve Çakır'la çektiği selfieyi sosyal medya hesabından paylaştı.



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler