MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle : 70.Bölümde intikam rüzgarı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde intikam rüzgarı kuzeyden esiyor! Hızır, 'baba' dediği Davut Özsoy'un öcünü almak için kollarını sıvadı. 70. son bölümünde, suikast enine boyuna araştırılıyor, Masa'nın elinde birkaç tane alternatif var. Davut Özsoy suikastini kim yürüttü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyicileri yine ekran başına kitledi. Davut Özsoy'a yapılan bombalı suikast ve ardından yaşanan çıkmazlıklar, son bölüme damgasını vururken Masa üyeleri de olağan şüphelilerin üzerine düşünmeye başladılar. Hızır'ın birkaç şüphelendiği isim var ve bu isimleri detaylı bir şekilde araştırmaya koyuldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle!/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde suikastle örtüşen belirli isimler var

Ayrıca suikastin ardından, kalanlar her şeyi masaüstüne yatırarak yeni kararlar alma aşamasına geldiler. 71. Bölüm itibariyle, bu alınan yeni kararları daha somut bir şekilde öğreneceğiz.

Hızır, Davut Özsoy'un ölümünden sonra biraz kontrolü kaybetmiş gibi görünüyor. Suikastten şüphelendiği birkaç isim var. Bu isimleri enine boyuna araştırarak 'kendince' sonuçlar almaya çalışıyor ve bu durum diğerlerinin başını yakacak gibi.

Son bölümde, Masa'da bazı değişiklikler var

Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler