MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle: Masa Başkanı belirlenmek üzere!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyin... Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölümünde bizleri neler bekliyor? Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin son bölümünde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyicileri yine oldukça heyecanlı bir bölüme tanıklık ettiler. Salı akşamları yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, son bölümünde Henüz Rüstem'in kardeşini öldürmesinin şokunu atlatamayan masa üyeleri, Ünal Kaplan'ı karşılarında gördüklerinde bir kere daha sarsılmışlardı. Hızır'ın planları yaşanan beklenmedik gelişmeler sebebiyle sekteye uğramıştı. Yeni plan Rüstem'i hayatta bırakıp arkasındakilerin kim olduğunu ve haklarında neler bildiklerini öğrenmek üzerine kurulmuştu.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde ayrıca, Suzi'nin sorgulanması da merak konusu. 2 bölümdür Hayriye Ana tarafından sorgulanan Suzi, İlyas ile ilgili duygularıyla ilgili ve aralarında sorguyla ilgili komik diyologlar yaşandı.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen haftaki bölümünde, Suzi'nin sorgudan sonra kötü bir haber aldığına tanıklık ettik. Kötü haber, İlyas'în derin devlet tarafından kaçırılması. İlyas'ın yaşayıp, yaşamadığıyla da ilgili bilgisi olmayan Suzi, İlyas'ı kurtarmak için elinden geleni yapıyor.


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde ne oldu?


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izleyicileri 69. bölüm ve 70. bölümde epey ölüm ve çatışma görecek gibi.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyicileri Masa Başkanını merak ediyor
Avni ve Rüstem'in ölüm emrini veren Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ı da yanına alarak hazırladığı planı kendisiyle paylaşmıştı. Aynı fikri Ünal'a da söyleyen Çakırbeyli beklemediği bir yanıt almış ve ailesinin başının belaya girebileceğini öğrenmişti. Kendisine yapılan tüm uyarılara rağmen ikilinin ölümünü isteyen Çakırbeyli, Alparslan'a "Sıkın dediğim anda hepsini öldürün" demişti. Masada yaşanan karışıklıklarına ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu olurken Hızır yine ağırlığını konuşturacak. "Biz kimi istersek başkan o olacak" diyen Çakırbeyli, kendi çevresiyle birlikte masaya müdahale etmeye devam edecek. Çatışmaların yaşanacağı gelecek bölümde önemli operasyonlar gerçekleştirilirken silahların hedefi düşmanlara yönelmeye devam edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler