MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde şok!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 63. son bölümü ile seyirci karşına çıktı. Heyecan dozunun bir saniye bile olsa düşmediği dizide beklenmedik gelişmeler yaşandı.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Alparslan babasının katili olarak gördüğü Ünal'a tetiği çekti. Peki bu yaşananlardan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde aksiyon dozu yüksek anlar yaşandı. En önemli olayın final sahnesinde geliştiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan, masanın lideri Ünal'ı vurarak beklenmedik bir olaya imza attı. Bunların öncesinde Serkan tüm hazırlığı ile operasyonu kurmuş ve Alparslan'ın, Avni'yi vuracağını hesaplayarak, ekibine vur emri vermişti. Bu noktada dikkat çeken durum ise 'öldürmek için vurun' emri oldu.

Alparslan, Ünal'a iki kurşun sıkmış ve tam üçüncüyü sıkacakken, amcası Hızır, onun üzerine atlamış ve arkalarında bulunan ağaca yaslayarak yeğeninin vurulmasını önlemişti. Şimdi olayların devamında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Sosyal medyada izleyicilerin yorumuna göre bu durum Ünal ve Alparslan'ın, Serkan'a hazırladıkları bir tuzak olarak değerlendiriliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da Ceylan'ın verdiği cevap Meryem'i şaşırttı.

İşte o anlar...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler