MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bombalamadan sonra neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadan, yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde bombalama olayları nasıl gelişecek?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Davut Özsoy'a yönelik yapılan bombalı süikastın izeri araştırılacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Nevzat'ın yapacakları ve planları araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 70. yeni bölüm fragmanında, suikastin etkisine kapılanlar, yeni bir yol arayışı içerisindeler.

Eşkiya Hükümdar Olmaz son bölümünde, Hızır, Serkan'ın elinde olan İlyas, Tipi ve Şahin Ağa'yı kurtardı. Davut Bey'in emrini verdiği operasyonu düzenleyen Nevzat bunun peşinden bir çeşit operasyona imza attı fakat hiç beklemediği bir sürpriz karşısına çıktı. Ünal'ın ona çok önemli bir haber getireceğini söylemesine karşın, o Ankara'ya gitmeyi tercih etti ve bombalı süikaste uğradı. Davut'un ölüp ölmediği konusu merak edilirken, yeni bölüm fragmanında neler gösterilecek şimdiden merak ediliyor.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, TV bölümümüzden ve bu haberden ulaşabileceksiniz.
Serkan'a esir düşen İlyas, Tipi ve Şahin Ağa tanık olmaya ikna olmadıkları için çeşitli işkencelere maruz kalırlar. En acımasızı ise sevdikleri üzerinden yapılan psikolojik işkencedir. Herkes en zayıf noktasından vurulur ama yine de ser verip sır vermiyor. Her şeyden habersiz ortalığı karıştıran Serkan'ın planları şimdilik 'tıkırında'.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler