MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun cevabı bu akşam yanıt bulacak. Yeni bölüm fragmanının, 71. bölüm fragmanının bu akşam yayınlanması bekleniyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde intikam yemini eden Hızır, yeni bölümde hangi kararları alacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Davut'tan beklenen ölüm haberi geldi ve Hızır Çakırbeyli Davut'un intikamını almaya kararlı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise, daha çok Masa üyelerinin değişiklikleri üzerine yoğunlaşıldığını göreceğiz.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA SUİKAST İLE ÖRTÜŞEN İSİMLER GÖRÜLECEK

Son bölümlerde, Davut'a yönelik gerçekleşen uikastin ardından, kalanlar her şeyi masaüstüne yatırarak yeni kararlar alma aşamasına geldiler. 71. yeni bölüm itibariyle, bu alınan yeni kararları daha somut bir şekilde öğreneceğiz.

EŞKİYA DÜN YAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YENİ LİDER GÖRÜNECEK Mİ?

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.
İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.

Hızır, Davut Özsoy'un ölümünden sonra biraz kontrolü kaybetmiş gibi görünüyor. Suikastten şüphelendiği birkaç isim var. Bu isimleri enine boyuna araştırarak 'kendince' sonuçlar almaya çalışıyor ve bu durum diğerlerinin başını yakacak gibi.

Son bölümde, Masa'da bazı değişiklikler var
Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler