MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok eden olay

ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri fırtınalar estiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde gözyaşları sel olup akacak.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü.Sevilen dizinin son bölümü trafik kazası ile son bulmuştu.Yeni bölüm fragmanı bu kazanın oldukça ağır yaralar bırakarak geride kaldığını gösteriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyicileri ağlatacak gibi gözüküyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hızır Çakırbeyli'nin ailesi geçirdiği kaza ile tüm aile bireyleri hastanede bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı hastane sahnesi ile açılış yaptı ve herkes yaralı bir şekilde gözüktü.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölümde; arkasından oynana oyunlara Hızır Çakırbeyli'nin sabrı kalmamıştır. Büyük bir hesabı kapatma vakti gelmiş de geçiyordur. Masadaki ellerin bu kez Ünal Kaplan'ın infazına kalkması gerekmektedir. Bunu sağlamak için kollarını sıvayan Çakırbeyli'nin kafasındaki en büyük soru işareti ise Özer'in hangi tarafta yer alacağıdır. Diğer yandan Ünal Kaplan'la yeni uzlaşmış olan devletin, bu karara vereceği tepki de oldukça büyük önem taşır. Nazlı'nın elinde bebeğiyle tüm ailenin bir arada olduğu anda çıkagelmesi, işleri iyice karıştırır. Kendi ve çocuğunun akıbetini herkesin içinde öğrenmek isteyen Nazlı'ya en büyük tepki ise hiç beklemediği yerden gelecektir...

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

1965 Yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya gözlerini açan Kaynarca İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarını bitirdi. Tiyatro ve televizyon dünyasında onlarca projede yer alan Kaynarca Kurtlar Vadisi ile kariyerinin zirvesine çıkmıştır. O kadar sevilmişti ki diziden ölerek çıktığında gıyabında cenaze namazları kılınmıştır.

**Sanatçının Rol Aldığı Projeler:

**

Gençler

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni

Bir Kadının Anatomisi

Yengeç Sepeti

Köstebek

Yarın Geç Olmayacak

Deli Yürek

Yeditepe İstanbul

Tek Celse

Bayanlar Baylar

Lahmacun ve Pizza

Esir Şehrin İnsanları

Kurtlar Vadisi

Avrupa Yakası

Aşkımızda Ölüm Var

Kalbin Zamanı

Adı Aşk Olsun

İlk Aşkım

Geniş Zamanlar

Beynelmilel

Kuzey Rüzgarı

Adanalı

Sıfır Dediğimde

Hoşçakal Güzin

Alia

Kardelen

Yahşi Cazibe

Seyyal 3

Nuri

Sakarya Fırat

Çanakkale Ruhu

Ustura Kemal

Nalet Oyun

İnadına Yaşamak

Kardeş Payı

Vay Arkadaş

Eşkiya Dünyaya HÜkümdar Olmaz

Vitrin


En Çok Aranan Haberler