MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 44. bölümünde neler oldu?

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 44. bölümüyle ekranlara geldi. İzleyenleri ekrana kitleyen dizinin bu haftaki bölümünde bakın neler oldu?

Geçtiğimiz hafta Alpaslan'ın vurulmasının ardından İlyas'ın da kaçırılması Çakırbeyliler'i iyice köşeye sıkıştıracaktır. İlyas'ın kaçırılmasıyla Gülmezler diye bir çete piyasaya çıkar ve kaçırılan İlyas'la bütün masadan haraç istedikleri haberlerini yollarlar. Kadın, çocuk, yaşlı ayırtetmeksizin masadakileri tüm sevdikleriyle tehdit eden Gülmezler'e haraç vermeyi tüm masa onaylarken hiçbir akrabası olmayan Ünal bu olaya karşı gelir. Hızır'a göre ise masanın haraç vermesi bittiklerinin anlamına gelir.

Hızır Ender'le, Gülmezler ailesinin başı olan Salih Gülmezler'in mekanına gider. Hızır ve Salih mekanda birbirlerine tehditler savurunca Salih'in adamları silah çekerler ancak elinde el bombası olan Ender bu olayı yatıştırır. Hızır tüm masadan istenilen paranın üç katını teklif eder ve bunun karşılığında masaya ihanet eden klşinin ismini ister.

Öte yandan masanın parayı vermesi için tanınan 1 haftalık müddet içerisinde Tipi'nin ablası alenen tehdit edilir. Bu olayları Hızır'ın devletle arasının bozulmasından olduğunu düşünen ev halkı Ayşen'i Alpaslan'ın evine gönderir. Handan'ın elinde büyüttüğü Ayşen, evlerine ziyarete gider ve ilişkilerin düzelmesi için bir yol bulmaya çalışırken Ayşen hayatının şokunu yaşar. Ayşen kendisinin sandığı bebeğin aslında Hatice'nin bebeği olduğunu, onun bebeğinin öldüğünü öğrenir. Öfkeden çılgına dönen Ayşen eve gider ve herkesten hesap sorar. Bağırmalara daha fazla dayanamayan Meryem ise Ayşen'e bir tokat atarak onu evden kovar.

Öte yandan Alpaslan galeriye gelmiş ve ilk olarak İlyas'la konuşup barışmışlardır. O sırada Ayşen'in öğrendiği gerçeği öğrenen Civciv, eniştenin boynuna sarılır ve onu öldürmek ister. Silahla tehditler savurduğu sırada içeriye Hızır girer ve Civciv'e ateş ederek onu yaralar. Artık hiçbir şeye sabrı kalmayan Hızır sinirden deliye dönmüştür ve bu sinirle Civciv'in de Alpaslan'ın da hayatından defolup gitmesini ister.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler