MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ezgi Asaroğlu O Hayat Benim dizisinden neden ayrıldı?

Fox Tv'nin sevilen dizi O Hayat Benim Pazar günü ekrana gelen sezon finali ile seyircileri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen ardından Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı.

Genç ve başarılı oyuncu Ezgi Asaroğlu geçtiğimiz Pazar akşamı FOX TV ekranlarnda yayınlanan O Hayat Benim adlı dizinin sezon finali yapmasının ardından 100. bölüm ile birlikte diziden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Ezgi Asaroğlu, dizide Bahar adlı karaktere hayat verirken FOX TV dizinin tutmasında da oldukça memnun. O Hayat Benim dizisi yayınladığı gün reyting sıralamalarında ilk üç içerisine girmeyi başarıyor. Ezgi Asaroğlu yerine ise başka birisinin gelmesi bekleniyor. Ezgi Asaroğlu diziden neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor. Ünlü sanatçı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

EZGİ ASAROĞLU KİMDİR?

Ezgi Asaroğlu, 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004'te aynı zamanda ilk televizyon tecrübesi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Genç oyuncu takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam etti. Oyuncunun ilk sinema deneyimi ise, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu.

30 uluslararası ödülü olan filmde hayat verdiği karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya'nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine kariyer kattı. Asaroğlu, "Kampüste Çıplak Ayaklar" ve "Acı Aşk" filmlerinden sonra, En Mutlu Olduğum Yer filindeki performası ile de bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisinin ardından Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğu ile göz doldururken başrolünde oynadığı bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Ulusla aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim dizisinde Keremcem ile birlikte başrolleri paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler