MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta oyuncularından darbe girişimine tepki

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen 'Filinta' dizisinde rol alan oyuncular, darbe girişimine karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştıkları mesajlarla gösterdi.

'Filinta' dizisinin resmi twitter hesabında da yayımlanan videolu mesajda, oyuncu Ebubekir Öztürk, "Değerli kardeşlerim aklımızı başımıza alalım. Ülkemizi paramparça etmek için her yolu deniyorlar. İslam coğrafyasında yaşanan acı olaylara şahit olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bu yaşadıklarımız bir film gibi ama bir film değil. Gerçeğin ta kendisi" ifadelerini kullandı.

'Bekri' rolünü cablandıran Öztürk, Enfal Suresi'nin 30. ayetinde yer alan "Allah, plan yapanların en hayırlısıdır" cümlesiyle başlayan videoda ayrıca, "Sağcı, solcu, ülkücü demeden, din, mezhep, ırk ayrımı yapmadan gelin kenetlenelim. Devletimizi, vatanımızı, milletimizi, toprağımızı böldürmeyelim, sahip çıkalım. Plan yapanların en hayırlısı olan Allah Zülcelal Hazretlerine sizleri emanet ediyorum." dedi.
-"MİLLETÇE MEYDANLARDAYIZ"

-
Filinta dizisi ekibi, darbe girişimine karşı meydanlara gidilmesi yönünde yapılan çağrıya da destek vererek, "Milletçe meydanlardayız" mesajını paylaştı.

Dizide 'Bıçak Ali' karakterini oynayan oyuncu Cem Uçan ise, "Gün birlik günü, dirlik günü. Korkmayın. Bu vatan bölünmez. Bölemezler." şeklinde konuştu.

İstiklal Marşı'nın sözlerini de paylaşan Uçan, "Ailemde soyadımı taşıyan her erkek, şanlı bayrağımız, ülkemiz ve insanımız için gözünü kırpmadan canını vermeye hazırdır. Böyle biline." ifadelerine yer verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler