MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Furkan Kızılay Çocuklar Duymasın'da oynayacak mı?

Yılların efsane dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin kadrosunda dizisinde kimlerin oynayacağı belli olmaya başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak yılların efsane dizisi Çocuklar Duymasın ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Mint Yapım - Birol Güven'in üstlendiği dizinin kadrosuda yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Dizinin başrol oyuncuları Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı, yeniden Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda olacak. Son olarak Survivor 2017'de yarışan ve geçtiğimiz hafta elenerek yarışmaya veda eden Furkan Kızılay da dizinin yeni versiyonunda rol almaya hazırlanıyor. Dizi ile ilgili yeni gelişmeler önümüzdeki günlerde belli olacak. Çocuklar Duymasın Ağustos ayında Kanal D'de yayınlanacak.

Meltem rolüne hayat veren Pınar Altuğ ve Taşfirın Haluk karakteriyle fenomenleşen Tamer Karadağlı'nın kariyerinde dönüm noktası olan "Çocuklar Duymasın", 2002 yılında TGRT'de başlayan ekran yolculuğu boyunca atv, Star TV ve FOX'ta ekrana gelmişti. Tekrar bölümleri de geçen yıl 360'da seyirciyle buluşan dizi için hazırlıklar başladı.

Başrollerinde Tamer Karadağlı,Pınar Altuğ ve Furkan Kızılay'ın yer aldığı Çocuklar Duymasın, 2014 yılında yeniden çekilmiş ve Fox TV'de yayınlanmıştı. Dizinin 3. defa yeni bölümlerinin çekilmesi için çalışmalar sürüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler