MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones'ta gizemli Türk

Dünya çapında en çok izlen diziler arasında yer alan Game of Thrones'ta Shae karekterine hayat veren Sibel Kekili'den sonra adını kimsenin duymadığı Yusuf Altan adlı bir Türk oyuncunun da yer aldığı öğrenildi.Türk hayranları Altan'ın merak ediyor.Peki Yusuf Altan kimdir?

Yusuf Altan, annesi İngiliz babası Türk olarak Londra'da doğdu. Sevilen dizide yer alan bu gizemli Türk oyuncu kim? Yusuf Altan'ın hayatı ve sanat hayatını sizler için bir araya getirdik.


YUSUF ALTAN KİMDİR?

12 Şubat 1983 yılında Londra'da dünyaya gelen Yusuf Altan'ın anesi İngiliz, babası Türk'tür.Altan'ın çocukluk yılları Londra'da geçti.


Başarı merdivenlerini tırmanmaya başladığı yıllarda Yusuf Altan adını kullandı. İsminin ingilizce karşılığı olan Josef Altin'i sahne ismi olarak tercih etti.

Dizi ve filmlerde yan rollerde oynayarak kariyerinde adım adım yükseldi.


20 bölüm Shae karakterine hcan veren Sibel Kekilli ile aynı sezon rol aldı.Yusuf, 2011-14 arası 13 bölümde Game of Thrones'ta oynayarak bu dizide yer alan ikinci Türk İsim oldu.

Genç oyuncu Yusuf Altan'ın önümüzdeki günlerde ise TV filmi olan "I Dream of Zombies" adlı zombi komedisinin başrolünde karşımıza çıkacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler