MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones'ta Jon Snow gözlerini açtı

Dünyaca ünlü Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 6. sezonunun 2. bölümü dün akşam yayınlandı.Yeni sezonun ikinci bölümünde Jon Snow'un gözlerini açması sosyal medyayı salladı. Bir yandan dizi de Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harrington, yeni bir açıklama yaparak iddialara son noktayı koydu. İşte detaylar...

Öldü mü ölmedi mi? Jon Snow, 'Game of Thrones'un (Taht Oyunları) yeni sezonunda tekrar karşımıza çıkacak mı? Dizinin hayranları aylardır bu soruyla cebelleşmekte. Şu ana dek türlü senaryolar atıldıysa da ortaya, karakteri canlandıran İngiliz oyuncu Kit Harington'dan dizinin tutkunlarının büyük kısmının canını sıkacak net bir açıklama geldi: "Jon Snow öldü, bunu kabul edin artık."

Digital Spy'da yer alan habere göre, siteye konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı. Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğini vurguladı.
-
Game of Thrones'un bir yıldır merakla beklenen altıncı sezonu geçtiğimiz hafta seyircisiyle buluşmuştu. İlk bölümüyle akıllarda soru işaretleri bırakan dizinin ikinci bölümü ise dün akşam yayınlandı.

-

Dizinin dün ekranlara gelen bölümünde milyonlarca Jon Snow hayranına müthiş bir sürpriz vardı. Herkesin öldüğüne bir türlü inanmadığı ve yaşadığını umut ettiği Jon Snow, gözlerini açtı! Melisandre, dizinin son sahnesinde Jon Snow'u uyandırmak için bir takım ritüeller gerçekleştirdi. Jon Snow'u uyandırabileceğine pek inanmayan Melisandre, birkaç denemeden sonra pes ederek odayı terk etti. Bir masa üzerinde çıplak halde yatan Jon Snow kurdu ile odada baş başa kaldı.

Herkes nefeslerini tutmuş, "Şimdi ne olacak?" diye düşünürken, önce kurt daha sonra ise Jon snow gözlerini açtı.

-

Sosyal medyayı salladı

-

Game of Thrones'un yeni sezonunun ikinci bölümündeki Jon Snow'un diriliş sahnesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şarkıcı Justin Timbarleke dizinin ardından heyecanını Twitter hesabından paylaştı.

Timbarleke dışında pek çok Game of Thrones fanı da yaşadıkları şaşkınlığı sosyal medya hesaplarına taşıdı

-


Vitrin


En Çok Aranan Haberler