MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gamze Özçelik Böyle Bitmesin'de

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik Böyle Bitmesin dizisine konuk oluyor.

Özçelik, "Her evlilik ikinci bir şansı hak eder" sloganı ile boşanmaları, ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan TRT1′de yayınlanan 'Böyle Bitmesin' adlı projede yer alacak. Programın yayınlanacak 48. bölümünde Gamze Özçelik ile birlikte Kamil Güler ve Zeynep Dörtkardeşler de yer alacak.

Fatih dizisinden sonra ekrana bu projeyle gelecek olan Gamze Özçelik, "Böyle Bitmesin, bir dizi olmanın ötesinde üstlendiği misyon ve her bölümde işlediği farklı hikaye ile benzer durumlar yaşayan ya da yaşayabilecek olan ailelere yol gösteren bir proje. Bu nedenle 1 bölüm için dahi olsa bu projede yer almaktan ve oynadığım bölümün hikayesi ile bir aileye umut aşılayabilecek olmasını düşünmekten mutlu oldum ve sevinerek kabul ettim" dedi.

Böyle Bitmesin'in bu haftaki bölümünde: "boyu el, dili papuç..." Zeliha "hatırlamıyorum" tavrını sürdürerek, Atila'yı kendisinden uzak tutacağını düşünmektedir. Aile Masası'ında biri oturuyor. Birgül elinden düşürmediği o soruları neden çözüyor? Önder, hayalleriyle çizdiği bir dünyada yaşarken, aslında neyin peşinden koşuyor? Bu tarafta söylenecek bir şarkı, diğer tarafta sürdürülecek bir evlilik. Nisa, bol kahkahalı bu serüvende neler yapacak? Böyle Bitmesin 48. Bölümünde; Gamze Özçelik, Kamil Güler ve Zeynep Dörtkardeşler'i ağırlıyor.

Böyle Bitmesin yeni bölümüyle 20 Aralık Cuma akşamı saat 19:50'de TRT 1'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler