MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gecenin Kraliçesi'de Selin ve Aziz evlenecek mi?

Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat'ın başrollerde oynadığı Gecenin Kraliçesi dizisi 16 Şubat Salı yayınlanacak 6. bölüme Selin'in kararı damga vuracak.

Selin'in kararı ne olacak?
Yapımını O3 Turkey'nin üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu'nun paylaştığı; Gecenin Kraliçesi yeni bölümüyle 16 Şubat Salı akşamı Star'da.

AŞK BAZEN AŞKINDAN VAZGEÇMEK MİDİR?
Selin ve Kartal'ın geçmişteki ilişkisini öğrenen Aziz, harekete geçer. Selin ya Aziz'le evlenecek, ya da Kartal ölecektir… Genç kadın çaresiz, Aziz'e evet der… Ama Kartal'ın buna izin vermeye niyeti yoktur… Aziz evlilik kararını ailesiyle paylaşırken beklenmedik bir gelişme yaşanır. Evde bomba etkisi yaratan bu olay Aziz'in planlarını alt üst eder.

İyice köşeye sıkışan Selin, zor da olsa kararını verir. Selin'i bir kez daha kaybetmek istemeyen Kartal ise sevdiği kadın için sonuna kadar mücadele eder. Öte yandan Oktay da Hüma'nın başına dert olur. Oktay'ın tehditlerinden kurtulmak Hüma için kolay olmayacaktır. Aziz, Kartal ve Selin arasında büyük bir kovalamaca yaşanırken sürpriz bir telefon hepsinin kaderini değiştirecektir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler