MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göç Zamanı 13. yeni bölümden nefes kesen sahneler

Star TV ekranlarında heyecan fırtınası estiren Göç Zamanı dizisi yeni bölümüyle, 26 Nisan Salı akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.Heyecanla beklenen Göç Zamanı 13. yeni bölüm fragman yayınlandı.Yeni yayınlanan fragmanda akıl almaz sahnelere şahit olacaksınız.

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Veli Çelik'in üstlendiği dizi, törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran'ın başrollerindeki "Göç Zamanı" önümüzdeki haftadan itibaren Salı 20.00'de ekrana gelmeye başlayacak.

Göç Zamanı dizisinde inanılmaz anlar yaşanıyor. Günlerdir beklenen Göç Zamanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

-
GÖÇ ZAMANI EN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Cennet ve Sevgi, Handan'ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz'ın elinden kaçmayı başaran Handan'ın eline, Koçeri Ailesi'ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer.

Zümrüt, Demir'in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf'tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır.

Yılmaz'la boşanmaktan vazgeçen Sevgi'nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet'e çeviren Sevgi, Cennet'i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar.

İstanbul'da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet'e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler