MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen'de Berkin Elvan'a yas

Gülben Ergen Show TV ekranlarında yayınlanan programını tümüyle Berkin Elvan için yasa ayırırken canlı yayında çarpıcı anlar yaşandı.

Gezi eylemleri sürecinde polisin attığı gaz kapsülü nedeniyle yoğun bakıma alınan ve 269 gün süren yaşam mücadelesi sonucunda bu sabah hayata gözlerini yuman Berkin Elvan Show TV ekranlarında anıldı.

Gülben Ergen, Berkin'in ölüm haberi üzerine programını bugün eğlenceye değil yasa ayıracağını duyurdu. Programın konuğu olan Mahmut Tuncer de yas kararı nedeniyle kulisten dönüp yayına çıkmazken yerine Show TV spikeri Simge Fıstıkoğlu Gülben Ergen'e eşlik etti.

STÜDYO BERKİN'İN FOTOĞRAFLARIYLA DONANDI

Programın açılışında Berkin için hazırlanan klip ekrana getirildi. Stüdyoda Berkin'in büyük boy fotoğrafları yer alırken Gülben Ergen ve Simge Fıstıkoğlu'nun siyah elbiseleriyle verdikleri yas mesajı da gözden kaçmadı. Yayın boyunca sosyal medyadaki Berkin Elvan mesajları özel VTR'ler ile ekrana getirilirken programın kapanışı da Berkin için hazırlanan bir kliple yapıldı.

ÇÜNKÜ ACIMIZ VAR, ÇÜNKÜ KIRGINIZ, ÜZGÜNÜZ

Programı neden yasa ayırdıklarını anlatan Gülben Ergen kararını şöyle açıkladı:

"Bugün Mahmut Tuncer'di konuğumuz. Beraber karar verdik. Bugün eğlenemeyeceğiz. Davullar zurnalar çalıp şarkılar türküler söyleyemeyeceğiz. Çünkü acımız var. Yasımız var. Berkin'in ölümü ve ailesinin ve ülkenin acısından dolayı yastayız. Çünkü üzgünüz kırgınız... Yayının bitmesi için yayındayız."


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler