MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı dizisine şok eleştiri

'Çapsız bir tavlama ve tavlanma' diyalogları...

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Medyapım imzalı, başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur gibi isimlerin paylaştığı dizi Güllerin Savaşı geçtiğimiz Salı günü 4. bölümüyle ekranlara gelmişti.

Dizinin yayınlanan bölümüne ise ünlü televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu bir eleştiride bulundu.
İşte Sina Koloğlu'nun bu hafta köşesine taşıdığı o eleştiri yazısı:

'Güllerin Savaşı'nda, nasıl diyeyim 'çapsız bir tavlama ve tavlanma' diyalogları vardı. Yonca, Ömer kardeşimizin yeğeni Taner'i görüyor; 'Uçan kaçan kurtulmuyormuş' diyor. Anında gömlekten bir düğme açıp, "Amcam nereye gitti?" diyen genç kardeşimize 'önce buraya bak' mesajı veriyor. Koşarsa, amcasına kavuşacağını söylüyor (garaja yönlenmişti o sırada amca) Yonca. Taner açık düğmenin heyecanı ile:

"Amcam bile olsa, bir erkeğin peşinden asla koşmam…"

Yonca: "Bu şeref yalnızca kadınlara ait yani" diye gazlamada. Taner: "Sadece güzel kadınlara" diyor, ortalık kızışıyor. 'Sen ünlüsün, yakışıklısın, istediğin kadını elde edersin' olta yemleri Yonca'dan geliyor.

Son nokta: "Ben de tam oraya gelecektim, beni fazla yorma" Taner'den… Dizinin de yormadığı görülüyor, akşamında gece kulübü sonrası malum durum. Gömleğini eteğine sokarken yorgun saatlerin sonrası Yonca, şöyle bir laf ediyor: (senaryo ettiriyor tabii ki) "Taner, bak ben kendimi böyle kaptırmamıştım…" Senaryo kadına 'kapıyı açmaya' müsaade ediyor, sonrası 'bak ben öyle bildiğin kızlardan değilim' masumiyeti ve tüm bunlar daha 'ilk görüşte' oluyor. Neden acele ediyorlar? Yoksa dizi fazla uzamayacak mı?​

Güllerin Savaşı yeni bölümüyle 12 Ağustos Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler