MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter 5. bölümde Kemal'in büyük sırrı ortaya çıkıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Gülümse Yeter bu akşam 5. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Heyecan dolu anların yaşanacağı Gülümse Yeter dizisinin yeni bölümünde Gül, Kemal'in evli olduğunu öğreniyor.Yasemin ise Sarp'a oynadığı oyun yüzünden pişmanlık yaşıyor.

Gülümse Yeter dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Salı akşamları ekranlara gelen Gülümse Yeter dizisinde Hasan Efendi ve Lütfü arasında tansiyon yükseliyor. Lütfü sınırları aşarken, Yasemin'in oyunu ise ortaya çıkıyor.
-GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

-
"Gülümse Yeter"in 4. bölümünde; Avukattan gelen Emre'nin haberiyle Amerika'ya gitme hayalleri suya düşen Özdemir'ler için Civan'ların evinde kalmaktan başka çare kalmıyor.

"Gülümse Yeter"in 3. bölümünde; Özdemir'lerin Civan'ların evine taşınmasıyla her iki aile içinde bol atışmalı-çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlıyor.

"Gülümse Yeter"in ikinci bölümünde; Yasemin'in Sarp'ın yıllardır aşık olduğu Gül'ün kardeşi çıkması işleri karışırken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül'e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe davet ediyor. Diğer taraftan, Yasemin'in ''eski'' kocası Cem, Sarp ve Yasemin'in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp'a iş teklifinde bulunuyor. Bütün bunlar olurken beş parasız kalan Özdemir'ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü'nün fikriyle Amerika'ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar gidebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları yaşamı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek yaşananlardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey'in emanetine sahip çıkmak için çaba sarf ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler