MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter dizisinin 10. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter bu akşam 10. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bitiminin ardından 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gülümse Yeter'in 10. bölümünde Özdemir ailesi ile Civan ailesi amansız bir yarışa tutuşurlar. Gül'ün duyguları iyice karmaşıklaşırken, Yasemin ise kendine bir iş bulma telaşındadır. İşte detaylarıyla 10. bölümde neler olduğu...


Kemal ve boşanmak istediği eşi Seçil yüzünden duyguları iyice karmaşık haline gelen Gül, Sarp'la her şeye yeniden başlamak ister fakat Sarp Gül'ün kafasının karışık olduğunu bildiği için onun bu isteğini uygun bir dille geri çevirir. Bu esnada onları gören Yasemin ise her şeyi yanlış anlar. Ertesi sabah hastaneye giden Gül, Kemal'in önünde ona verdiği mektubu yırtar ve kapıyı vurur gider. Kemal bu olanlara daha fazla dayanamaz ve Seçil'in odasında sert bir kavgaya tutuşurlar. Bütün hastane artık Kemal ve Seçil'in kavgalarını konuşmaktadır.

Öte yandan kavgaya tutuşan Özdemir ailesiyle Civan ailesi soluğu Hasan efendinin yanında alır. Hasan efendi olaya bu iki aileyi bir yarışa sokmakla çözüm bulur. İki gün içerisinde dükkana en çok müşteri çeken aile, Hasan efendiden daha fazla para alacaktır.

İş bulma telaşı içinde olan Yasemin ise her girdiği işi eline yüzüne bulaştırır ve işten kovulur. Gül'le başbaşa gördüğü Sarp'ı ise kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Yasemin'in bu tavırlarına bir türlü anlam veremeyen Sarp, Yasemin'in peşini bırakmak istemez. Sarp gün geçtikçe Yasemin'e aşık olmaktadır.

Seçil ise kirli oyunlarını oynamaya devam eder. Bu sefer Gül'ün adresini bulup kaldığı eve giden Seçil evde Hasan efendiyle karşılaşır. Seçil, Hasan efendiyi 'Gül'ün, yuvasını yıktığını, Kemal'in çapkın olduğu ve Gül'ü kandırdığı' gibi yalanlarla doldurur. İlk başta Gül'le konuşmak isteyen Hasan efendi bundan vazgeçer ve hastaneye gidip her şeyi Kemal'e anlatır. Seçil'den kurtulamayacağını düşünen Kemal, Gül'ü daha fazla üzmemek için hastaneden istifa etmek ister.

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi
OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler