MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter'in 8. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter bu akşam 8. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bitiminin ardından 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olma yolunda hızla ilerleyen 'Gülümse Yeter' dizisinde bu hafta da heyecan doruktaydı.

Gülümse Yeter'in 8. bölümünde; Özdemir ailesinin gömü arama mecarası devam etmektedir. Evin bahçesini kazmak için fırsat kollayan aile ellerinden ne geliyorsa yapmaktadırlar. Bahçeyi kazarken Hasan efendiye yakalanan Lütfü ve Emre durumu zor toparlar ve bahçede kazı yapmamaya karar verirler. Bahçede gömü bulamayınca çareyi Hasan efendinin odasında kazmakta bulurlar.

[

GÜLÜMSE YETER'İN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/gulumse-yeter-sezon-1-bolum-8-izle/24921)

Seçil'in hastaneye gelmesiyle araları iyice açılan Gül ile Kemal artık yanyana bile gelememektedirler. Durumlardan haberdar olan Seçil intikamını Gül'e eziyet etmekle alır ve onu yalanlarıyla kandırır. Sabretmekte zorlanan Gül ise elinden geldiğince olayları alttan almaya çalışmaktadır.

Öte yandan Ahmet, eşi Ayten'e doğum günü sürprizi yapmak ister ve oğlu Sarp'tan yardım ister. Sarp sürpriz hazırlamak için Yasemin'den yardım ister ve birlikte alışverişe çıkarlar. Alışveriş yaptıkları mağazada 50 bininci müşteri oldukları için lüks bir restoranda akşam yemeği kazanırlar. Alışveriş sırasında Yasemin arkadaşlarına denk gelir ve partiye davet edilir. Sarp ise Yasemin'le o partiye gitmeyi asla kabul etmez. Yasemin bir yandan Sarp'ın annesi ve babasını akşam ki yemeğe hazırlar.

Sarp ise Gül'le sinemaya gitmeye karar verir. Kendini yalnız hisseden Yasemin kendi kendine bahçede ağlarken Sarp'a yakalanır ve Sarp sinemaya gitmekten vazgeçerek Yasemin'la davet edildiği partiye gider.

Ahmet'le Ayten'in yemeğe çıkmasından dolayı dükkana Hasan efendinin bakmasını fırsat bilen Özdemir ailesi gömüyü aramak için Hasan efendinin odasını kazmaya devam etmektedirler. Fakat evde telefonunu unutan Hasan efendi ansızın eve gelir ve Özdemir ailesini odasında kazı yaparken yakalar.

Seçil, Kemal'in ve Gül'ün yakasından düşecek mi? Özdemir ailesi aradığı gömüye ulaşabilecek mi? Bunu gören Hasan efendinin tepkisi ne olacak? Gül ile Yasemin arasında kalan Sarp karmaşık olan duygularını netleştirecek mi? Gülümse Yeter salı akşamları saat 20:00'de yeni bölümleriyle Show TV'de...

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler