MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter'in 9. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter bu akşam 9. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bitiminin ardından 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

Özdemir ailesi, Hasan efendinin odasında gömü ararken büyük bir şoka uğrarlar. Gömü hayalleri büyük bir hüsranla sonuçlanır ve Hasan efendi, Lütfü ile Emre'yi inşaatta çalıştırmaya karar verir. Yasemin'e ise iş bulması için üç gün süre verir. Yasemin iş bulma konusunda da Sarp'tan yardım ister.

Öte yandan Kemal asla Gül'e yaklaşamaz ve onunla konuşma fırsatı bulamaz. Kemal çareyi Gül'e bir mektup yazmakta bulur ve bu mektubu Gül'e verirken, Seçil gizlice bunu görür.

Lütfü ve Emre inşaatta çalışırken, gelen telefonla Lütfü havalara uçar. Gelen ceo'luk teklifini kabul eder ve ertesi gün iş görüşmesine gitmek için hazırlanır. Yeniden zengin olma hayalleri kuran Özdemir ailesi bir kez daha hüsrana uğrar ve ceo iş görüşmesi için isim benzerliği olduğu gerekçesiyle Lütfü Özdemir reddedilir.

Seçil, Kemal'in Gül'e verdiği mektubu ele geçirir ve okur daha sonra sinsice bir plan yapmaya başlar. Gül olanlardan habersizdir. Gül mektubu okuduktan sonra Kemal'le başbaşa konuşmayı kabul eder ve birbirlerini sevdiklerini söylerler. Her şeyi yoluna koydukları anda Seçil hain planını devreye sokar ve Gül'ün tekrar aklını karma karışık eder.

Gül eve ağlaya ağlaya dönerken Sarp, Yasemin'e cv için yardım etmektedir. Gül, Seçil'in evde çalışması için verdiği işleri halletmek için Sarp'tan bilgisayarı ödünç ister ve Yasemin'in cv işi sabaha kalır. İşlerin çok olmasından dolayı Sarp, Gül'e yardım etmek ister. Tam bu sırada Gül, Sarp'a her şeye yeniden başlamak istediğini söyler. Yasemin ise tam bu esnada kapıdan onları dinlemektedir.

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler