MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter'in Yasemi'ni Aslı Bekiroğlu kimdir?

Show Tv ekranlarlarının sevilen dizisi Gülümse Yeter'i hırçın kızı Yasemin, Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu, sosyal medya sayesinde ünlenen ve kendisine teklif yağan genç yeteneklerden bir tanesi. Aslı Bekiroğlu'nu tanımak isteyenlere haberimize şöyle bir göz atsınlar derim.

1997'de dünyaya gelen genç oyuncu, İstanbul'da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul'da yaşıyor. Bekiroğlu, İtalyan Lisesi mezunu. Liseden sonra kazanmış olduğu Bahçeşehir Üniversitesi, Beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, zamanında reklamlarda bir takım roller aldı ama hayal ettiği popülerliğe elde edemedi. Sonrasında eline telefonunu alıp, en samimi halleriyle eğlenceli videolar çekmeye başladı.

Sosyal medyada çekip yayınladığı, büyük ilgi gören, komik Vine videolarıyla twitter ve ınstagram'da popülerliği tavan yaptı. Vine videolarından önce reklam filmlerinde rol alması onun için bir basamak oldu.

Bunu videolarına da konu edindi. Her defasında "bu sefer de olmadı" demişti. En sonunda amacına ulaşıp çektiği videolarla yoğun bir takipçi ve beğeniye ulaşan güzel Aslı Bekiroğlu'na şöhret kapıları açılıyor ve teklif yağıyor.

'Beni Böyle Sev', 'Mutluluk' dizilerinde de yer alan güzel oyuncu konservatuar ve piyano dersleri almış. Kendini geliştirmeye devam sürdürüyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler