MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gupse Özay'dan Elçin Sangu açıklaması

Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç ile aşk yaşayan Gupse Özay, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Akmerkez Serafina'daydı.

Gazetecilerle sohbet eden Özay; fit haliyle dikkat çekti. Oyuncu, "Deliha'da tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. O yüzden 22 kilo verdim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Barış Arduç'u rol arkadaşı Elçin Sangu'dan kıskandığı haberleriyle gündeme gelen Özay, "Elçin'i çok seviyorum; zaten hemşehrim" diyerek iddiaları yalanladı.


Gupse Özay ve Barış Arduç 'Deliha' filminin setinde tanışmış arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü.

Arduç, şu sıralar 'Kiralık Aşk' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.
GUPSE ÖZAY KİMDİR?

-

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT'den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya kızılay e**t dizisinde rol kapmıştır. Ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

-

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde çekimleri İzmir'de biten ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

-

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR

-

Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç son günlerin en popüler oyuncusu olmaya devam ediyor. Elçin Sangu ile başrol oynayan Barış Arduç 28 yaşında. Deliha filminde rol alırken Gupse Özay ile aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç aşkına devam ediyor. Oyunculuğa başlamadan önce Barış Arduç pek çok spor le ilgilenmiş.

-

Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden olmaya devam ediyor. Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile çok beğenilen Barış Arduç 9 Ekim 1987 doğumlu. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor ile uğraşmış. Barış Arduç Deliha filminden bu yana Gupse Özay ile aşk yaşıyor.

-

Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Barış Arduç son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Bugüne kadar pek çok dizide oynayan Barış Arduç Kiralık Aşk dizisinde oynadığı karakter ile herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Deliha filminden bu yana oyuncu Gupse Özay ile aşk yaşayan Barış Arduç'un evliliğe doğru giden bir ilişkisi var. 1987 İstanul doğumlu olan Barış Arduç bugüne kadar pek çok spor dalı ile uğraşmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler