MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halit Ergenç rekor ücretle geri dönüyor

'Muhteşem Yüzyıl'daki 'Kanuni' performansıyla büyük beğeni toplayan Halit Ergenç, Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizisi "İzmir 1918" için astronomik bir ücretle geri dönüyor.

Binbir Gece, Aliye ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde başrol oynayan Halit Ergenç önümüzdeki sezon İzmir 1918 dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.


O3 Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği, Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için Halit Ergenç rekor bir ücret alacak.Posta Gazetesi'nin haberine göre Ergenç'in yeni dizisinden kazanacağı rakam 4 milyon dolar (11 milyon 680 bin lira).

İki yıllık ücretini peşin alan Ergenç'in partneri olması için Songül Öden, Nurgül Yeşilçay gibi isimlerin adı geçiyor. Halit Ergenç'in Cevat isimli bir vatanseveri canlandıracağı dizi önümüzdeki sezon ekrana gelecek.

HALİT ERGENÇ YENİ ROLÜ İÇİN 5 KİLO VERDİ
Usta oyuncu Halit Ergenç'in yeni sezonda merakla beklenen dizisi Vatan Haini için hazırlıklar sürüyor. Eylül yada Ekim 2016'da ekrana gelecek olan Halit Ergenç'in iddialı dönem dizisi Vatan Haini'nin kadın başrol ve diğer roller için çalışmalar devam ediyor.

Ünlü oyuncu, kadın başrol oyuncu arayışının sürdüğü dizide evli ve iki çocuk babası Cevat adlı bir askeri canlandıracak.Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, Yağmur-Durul Taylan Biraderler'in yöneteceği dizi için kısa sürede 5 kilo veren Ergenç'in, çekimler başlayana kadar birkaç kilo daha zayıflamayı planladığı konuşuluyor.
-
HALİT ERGENÇ MUHTEŞEM YÜZYIL'A BÖYLE VEDA ETMİŞTİ


Vitrin


En Çok Aranan Haberler