MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti 'Vatan Haini' dizisinden ne kadar kazanacak?

Kanal D'de yeni sezonda başlayacak Vatan Haini dizisinde başrolleri Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel paylaşacak. Muhteşem Yüzyıl'dan sonra hiçbir projede yer almayan Ergenç Yunan işgalini konu alan dizide gerçek hayattaki eşiyle oynayacak. Halit Ergenç bölüm başı 140 bin TL'ye anlaşırken, Bergüzar Korel ise 80 bin TL alacak. Yani çiftin aylık kazancı 880 bin TL'yi bulacak.

En son 2006-2009 yılları arasında yayınlanan 'Binbir Gece' dizisiyle ekranlara gelen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 'Vatan Haini' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 10 yıl sonra tekrardan biraraya gelen ikilinin aylık kazancı ise dudak uçuklatıyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ekranlara ara veren Halit Ergenç yeni dizisinden bölüm başı 140 bin TL kazanacak. En son Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı Karadayı dizisinden sonra yine eşi gibi başka projede yer almayan Bergüzar Korel ise bölüm başı 80 bin TL kazanacak. Yani dizi önümüzdeki sezon tutar ve anlaşıldığı üzere Haziran'a kadar devam ederse çift 9 ayda 8 milyon TL'nin sahibi olacak.

Dizi için Ergenç'e partner arayışına giren yapım şirketi ilk başta Nurgül Yeşilçay ve Songül Öden'i düşünmüştü. Halit Ergenç de bu duruma isyan ederek rol arkadaşının eşi Bergüzar Korel olması yönünde yapımcıya baskı yaptığı iddiaları ortaya atılmıştı.

VATAN HAİNİ : 'VATAN MI AİLEN Mİ?'
Cevdet, Balkan Savaşının sonlarına doğru Selanik'te bir Yüzbaşıdır. Vatanı için canını verecek bir asker, çocukları için vefakar baba, karısına büyük bir aşkala bağlı bir aşık, anasının hayırlı evladıdır. "Vatan mı, canın mı?" sorusunun yanıtı son derece basittir onun için. Azize (Bergüzar Korel) ise Cevdet Yüzbaşı'nın tutkuyla aşık , vatan sevgisine karşın, Cevdet'e olan sevdasıyla seyirci karşısına çıkacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler