MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande Soral Çalıkuşu'nda

Çalıkuşu'nda yine hareketli anlar yaşanıyor. Son olarak ebedi aşkı Feride'yi ölümden döndüren Kamran, bu kez de Azelya'nın kurtarıcısı oluyor...

Kamran ve Feride'nin hayatında pek çok değişime neden olacak olan Azelya karakteri bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle Çalıkuşu'ndaki yerini alıyor. Zengin bir ailenin kızı olarak Çalıkuşu'na dahil olan Azelya'yı karşılaştığı tehlikeli durumun içinden Kamran kurtarıyor. Bir hırsızın saldırısına uğrayan Azelya'nın yardımına koşan Kamran, farkında olmadan Azelya'yı da hayatlarına dahil ediyor.

Hande Soral'ın Azelya karakteriyle dahil olduğu Çalıkuşu, bu akşam saat 22:00'da Kanal D ekranlarında...

İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

Kamran ve Feride'nin nişanı nihayet gerçekleşir. Konaktakiler çok mutluyken Seyfettin Bey'in durgunluğuna kimse anlam veremez. Seyfettin Bey, Neriman'ın hain planlarını engellemek için kendini feda eder ve ona bir teklifte bulunur.

Polisten kaçarak konağı basan Selim ve Necmiye arasında büyük bir arbede yaşanır ve Selim ağır yaralanır. Necmiye, bu durumu ailesine anlatmak zorunda kalır. Kamran, onu hastaneye götürür. Necmiye tutuklanır. Evi yeniden keder kaplar.

Kamran, kardeşinin suçunu üstlenerek hapse atılır. Nişanın sevinci aniden kabusa dönüşür. Gözü yaşlı Feride, sevdiğini kurtarmak için kadıyla konuşur. Kan parası ödenirse Kamran serbest kalacaktır. Ne yazık ki istenilen para bir türlü denkleştirilemez. Son bir ümit, konak satışa çıkarılır.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler