MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik dizisinin yayın günü netleşti

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Hangimiz Sevmedik Cuma akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen Hangimiz Sevmedik dizisi Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu, başrollerinde Gül Onat, Altan Erkekli, Selen Soyder, Can Yaman ve Cengiz Bozkurt gibi sayısız usta isimlerin yer aldığı"Hangimiz Sevmedik"in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.

HANGİMİZ SEVMEDİK DİZİSİNİN KONUSU:

Adile ve Münir 36 yıl önce aynı mahallede doğmuş ve beraber büyümüş iki genç insandır. Küçük yaşlardan beri birbirlerine sevdalıdırlar... Ancak ortak olan babaları, çok küçük nedenlerle tartışıp yollarını ayırınca Adile ve Münir'in gönül kapıları da birbirlerine sonsuza dek kapanır.

Ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her yolu deneyen iki genç, başarılı olamayacaklarını anlayınca, kaçıp, evlenmeye kararı alırlar. Sabah saatlerinde mahalle meydanındaki çınar ağacının altında buluşmak için karar alan dile ve Münir, Muğla'ya, Münir'in asker arkadaşının yanına kaçacaklardı. Kaçmak için her şeyi ayrıntısıyla planlayan iki aşığın hesaba katmadıkları önemli bir ayrıntı vardı. Kaçma kararı aldıkları gece, tarihler 12 Eylül 1980'i gösteriyordu ve asker yönetime el koymuştu.Sözleştikleri gibi, aileler uyuduktan sonra mahalle meydanındaki çınarın altına giden ve Adile'yi beklemeye başlayan Münir, beklemedik bir olayla karşılaşırlar. Yönetime el koyan askerler, elinde valizle gecenin o saatinde tek başına meydanda bekleyen Münir'i sorgusuz sualsiz gözaltına alırlar. Her şeyden habersiz, çınarın altına gelen Adile, sabaha kadar beklemesine karşın Münir'in gelmediğini görünce, sevdiği gencin onunla kaçmaya cesaret edemediğini, kendisinden, aşklarından vazgeçtiğini düşünerek hayal kırıklığına uğrar. Münir 2 ay hiç suçu yokken gözaltında tutulduktan sonra, serbest bırakılır. Ancak, mahalleye geri geldiğinde, iki genç sevdalının tekrar bir araya gelme şansları kalmamıştır. Münir'e çok sinirlenen Adile, uzun zamandır kendisini isteyen adamla hayatını birleştirir. Adile'nin kendisinden vazgeçtiğine emin olan Münir de kısa süre sonra başka bir kadınla evlenir. Kaderleri bir gece de alt üst olan çift için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri… Bu öfkeyle yıllarca birbirleriyle hiç konuşmayan, bir araya gelmeyen Münir ve Adile'nin inadını kırmak için tüm sevdikleri seferber olur. Ama ne -birbirlerine yıllardır tıpkı onlar gibi aşık olan- Münir'in kardeşi Şener ve Adile'nin kardeşi Ayşen, ne çocukluk arkadaşları, dostları, komşuları, ne de çocukluklarından bu yana birbirlerine aşık olan Adile'nin oğlu Tarık ve Münir'in kızı Itır onları bu inattan vazgeçirebilirler.

Münir ve Adile'nin birbirlerine karşı olan inat ve öfkeleri onları hayatlarının en büyük hatasına sürükler.

Tarık ve Itır'ın mahalleye döndükleri gün, mahallede şenlik havası yaşanırken, büyük bir sırrı da beraberinde getirir. Okullarını bitiren, Itır ve Tarık, ailelerinin ezeli düşmanlığına karşın, birbirlerini çok severler ve anne-babalarının evlenmelerine müsaade etmeyeceklerini bildiklerinden, mahalleye dönmeden önce gizlice evlenirler. Bu nikahın şahitleri ise; mahallenin bir türlü kavuşamayan aşıkları Şener ve Ayşen olur.

Hiçbir şeyden haberi olmayan, çocuklarını gelişinin mutluluğunu yaşayan Adile ve Münir geleceğe dair planlarını yapmışlardır. Adile Diş Hekimi olan oğluna mahallede bir muayenehane, Münir ise Avukat kızına bir büro açacaktır. Bu seferde kader değil, Münir'in bir türlü uslanmayan kardeşi, mahallenin tescilli batağı ve sahtekarı Şener oynar oyunu. Ve Münir'le Adile akraba olduklarını bile bilmezken kendilerini aynı evin %50 hissedarı olarak bulurlar. Büyük nefretlerinin altında, bir türlü bitmeyen bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortak olmuşlardır. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının düşünürken, çiftin çekişmeleri her seferinde engel olur bu gerçeğin öğrenilmesine. Üstüne üstük Şener'in dalavereleri, mahallelinin barıştırma çabaları işleri iyiden iyiye çıkmaza sürükler.İstanbul'un sevgiyi, dostluğu, bağlılığı asla kaybetmemiş, bir mahalle gibi değil, bir aile gibi yaşayan bu küçük mahallesinde yaşananlar, her geçen gün yeni bir sürprize gebedir artık.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler