MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Hangimiz Sevmedik'ten ters köşe final

Yeşilçam oyuncularının hikayesini mizahi yönden aktaran TRT'nin sıcacık aile dizisi 'Hangimiz Sevmedik' seyirciyi ters köşe yapacak sürpriz finalle ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat'ın yer aldığı 'Hangimiz Sevmedik' 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da final bölümü ile ekrana gelecek.

'Hangimiz Sevmedik' 22 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de yeni bölümü ile yayınlanacak!

Münir Tarık'la konuştuktan hemen sonra rahatsızlanmış, o sırada yanında olan Şener, Ayşen ve Tuncay onu hastaneye kaldırmışlardır. Münir hastanede gözünü açtığında yanı başında Adile durmaktadır. Aklına ilk gelen şey Tarık'ın Adile'yle konuşup konuşmadığı olur. Şaşkın ve biraz da endişeli bir ifadeyle Tarık'ı sorar. Adile onu yatıştırır. Dinlenmesini söyler. Odadan çıktıktan hemen sonra gözündeki yaşı siler. Bu esnada parmağındaki alyansı fark eder. İçinde Münir'in isminin yazılı olduğu alyansını çıkarır ve buruk bir ifadeyle avucunun içinde saklar.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan 'Hangimiz Sevmedik' 22 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler