MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü dizisi hayranlarına kötü haber

Star TV'nin Ege komedisi dizisi Hanım Köylü reytinglere yenik düştü.

Star TV'nin yeni dizilerinden biri olan Hanım Köylü dizisi reytinglerde beklene başarıyı gösteremeyince final kararı aldı.Gold Film Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan, Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı Hanım Köylü dizisi ekranlara veda ediyor. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan Ege komedisi Hanım Köylü 13. bölümüyle izleyicilere veda edecek.

Hanım Köylü dizisi Nisan ayı sonunda Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu.Dizinin yapımcısı Faruk Turgut haberi sosyal medyadan duyurdu. Faruk Turgut dizinin erken final yapma nedenini 'ekonomik gerekçeler' olarak ifade etti. Hanım Köylü dizisi 13. ve final bölümüyle 16 Temmuz Cumartesi günü Star TV ekranlarında...

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ KONUSU NEDİR?
-Saklıköy, doğası, havası ve güzeller güzeli kızlarıyla ünlü, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelen insanlar tarafından doğallığını kaybetmesinden korku duyralar.

Köyün kızları ise dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıdan biriyle evlendirilmez. Saklıköylüler, eğer köy sınırları dışından biri o bölgeden bir kızla dünyaevine girmek isterse mutlaka 'Hanımköylü' olup, hayatını orada devam ettirmek zorundadır. Dizi de aynı zamanda sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatıyor.

Çekimlerinin Marmaris'in muhteşem bir köyünde başlayan "Hanım Köylü" adlı dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yapıyor. Saklıköy, manzarası, havası,atmosferi ve çok güzel kızlarıyla ünlü, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından endişe duyarlar. Köyün kızları güzeller güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıdan biriyle evlendirilmez. Saklıköylüler, eğer köy sınırları dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka 'Hanımköylü' olup, orada yaşamaya mecburdur. Samimi bir aşk hikayesini konu alan dizi; Ferit'in ve bir çok bağrı yanık erkeğin 'Hanım Köylü' olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getiriyor.

-

HANIM KÖYLÜ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR? KİM HANGİ ROLDE


Oyuncular:

Yusuf Çim (Ferit Sabit)

Gülsim Ali (İlkgün)

Mehmet Özgür (Düzgün Bey)

Ali İpin (Fikri Sabit)

Toygan Avanoğlu (Koptagel)

Aylin Kabasakal (Elmas)

Uğur Demirpehlivan (Muhtar Emine)

Selim Erdoğan (Reşat Döner)

Uğur Biçer (Muhacir İsmail)

Kerim Yağcı (Kısa İsmail)

Feyza Çipa (Bengisu)

Cihan Şimşek (Cüneyt Sabit)

Ahmet Kayakesen (Buralı İsmail)

Mert Türkoğlu (Laz İsmail)

Muharrem Bayrak (Müezzin)

Murat Makar (İmam)

Emel Çetin (Döne Döner)

Can Kıran (Erol)

Hazal Adıyaman (Gülgün)

Beste Kanar (Yaprak Döner)

Hande Asmaz (Nazgün)

Özlem Gezgin (Songün) -

Ayten Uncuoğlu (Nuriye Nine)>


Vitrin


En Çok Aranan Haberler