MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatice Şendil'den ilginç açıklama

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin Elif'i Hatice Şendil, çok sevdiği matematiğin analitik zeka gelişiminde önemli rol oynadığını belirtirken, "Matematiği çok iyi oyuncular iyi oyuncudur diyebiliriz" iddiasında bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında, 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi oyuncuları Hatice Şendil ve Serdar Özel ile yapılan röportajlar ekrana geldi. Kısa süre önce Burak Sağyaşar'la dünya evine giren Hatice Şendil, kına gecesinde dizide canlandırdığı 'Elif' karakterinin elinde kına olmaması gerektiği için eline fazla kına yakamadığını anlattı. Şendil, çok az kişinin Bergüzar Korel ile çocukluktan arkadaş olduklarını bildiğini anlatırken şöyle dedi:

BERGÜZAR İLE BAKIŞIR, BİRBİRİMİZİ ANLARIZ

"Çok garip bir durum ama ikimiz de aynı mesleği yapıyoruz. Mesleğin aynı dallarında başarı ile devam ediyoruz. Birbirimizin en özeline, birbirimizin gönlünün en ince detaylarına kadar biliriz. Birbirimizin gözümüzün içine bakar, birbirimizi anlarız."

Hatice Şendil, canlandırdığı 'Elif' karakteri ile kendisini karşılaştırırken, "Ben öyle durumda olsam orta yolu bulmaya çalışır, Elif gibi yapardım. Sevdiğim adamı asla bırakmazdım. Aşkıma sahip çıkardım" diye konuştu. Hatice Şendil, 2001'de normalde yapmayacağı bir girişimle başvurduğu güzellik yarışması ile Miss Europe yarışmasında 3'üncü olduğunu anlatırken, bu sonuçları sürpriz olarak değerlendirdi. Şendil, "Bunun kariyerim için bir faydası olmadı. Çünkü ben o dönemden sonra 5 yıl zaten okul sürecim vardı ve iş ile ilgili bir durumum yoktu zaten çalışmadım" dedi.

ANALİTİK ZEKAM VAR

İşletme alanında üniversite eğitimi gördüğünü hatırlatan Hatice Şendil, bir soru üzerine "Matematiği çok iyi oyuncular iyi oyuncudur diyebiliriz" iddiasında bulunurken, şunları ekledi: "Benim duygusal bir tarafımın yanında analitik bir zekam var. Mantığıma da çok güvenirim. Eğitimim biraz ailemin isteği. Biraz çevremdeki insanların desteği sonra o dönemin şartları ile birlikte başka bir şey okudum. Ama onu okurken bile içimde böyle bir yeteneğim olduğunu biliyordum. Eğitim gördüğüm alanı ve içimdekini buluşturabildiğim ve başarabildiğim için çok mutluyum."

YÖNETMEN AFİŞİMİ GÖRÜNCE...

Dizide 'Maksut' karakterini canlandıran Serdar Özel ise, çocukluğunda oyunculuğu hayal ettiğini, manken arkadaşı ile birlikte gittiği ajanstan gelen teklifi kabul edince deri katalogu için çekimlere katıldığını anlattı. Özel, "Yönetmen Mahmut Hekimoglu, tıkanan trafikte Işıklarda durunca afişimi görünce 'Maksut bu. Bana bu çocuğu getirin' demiş. Teklif üzerine mankenliği bıraktım" diyerek oyunculuğa geçtiğini anlattı.

Özel, fanatik Beşiktaş taraftarı olduğunu kabul ederken,"Beşiktaş'ın normal taraftarı yoktur, takımının hastasıdır ortası yoktur. Siyah- beyaz ortası yoktur" dedi. Özel, 11 yıldan bu yana tanıdığı 5 yıllık eşinin kendisini iyi tanıdığını vurgularken, "Seven insan kıskanır" diye konuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler