MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı dizisi son bölümde çok konuşulan sahne

Kanal D ekranlarında heyecan dolu dakikaların yaşandığı Hayat Şarkısı dizisi dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi.

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı dizinin dün akşam ekrana gelen bölümüne Hülya ve Kerim'in sevişme sahnesi damga vurdu.

Yağmur nedeniyle deniz kıyısındaki kulübede mahsur kalan ikilinin romantik anları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

Hayat Şarkısı öyle harika bir dizi ki, hem eğlenceli hem hüzünlü. Sahnelerden kalite akıyor, senarist enfes, oyuncular müthiş.

Allah herkese Hülya-Kerim aşkı nasip etsin... Son zamanlarda ekrana kilitleyen nadir dizi...

Kerim ve Hülya'dan ikinci vuslat gelene kadar en iyisi bu olarak kalacak sanırım

Hülya ortasını yapıp Kerim'e tam doksandan golü çakmıştır. En efso sahneydi... Hülya Reis'in askerleriyiz!!

Senarist yazıyor, oyuncu oynuyor, yönetmen çekiyor... Helal olsun valla

Çok güzel sahne! Ne güzel çekmişler... reji yokmuş gibi.. hiç kimse yokmuş gibi.. Hey maaşşallah!

-
HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yapıyor!

Hülya ve Mahir'in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit'in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim'e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek'e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek'i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek'e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler