MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Sevince Güzel'de bu hafta neler oldu?

Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Hayat Sevince Güzel'in bu hafta yayınlanan bölümü geceye damgasını vurdu. İşte dizinin 12. bölüm fragmanı ve 11. bölümünde neler olduğunun cevabı...

Heyecanla beklenen bölümde Savaş ile ladese giren Zarife oyunu kaybeder. Düştükleri çukarda ladesi kazanan Savaş, Zarife'yi yanağından öper. Bunu gören Zarife'nin babası Salih öfkeden çılgına döner ve Zarife'yi çukardan çıkarıp eve getirir. Bir daha Savaş ile görüşmesini istemeyen Salih, Zarife ile sert bir kavgaya tutuşurlar. Bunun üzerine Savaş ile ciddi bir konuşma yapan Salih, Savaş'ın ya Zarife'den uzak durmasını ister ya da bu ilişkinin devam etmesi için onu istemelerini söyler. Henüz evliliğe hazır olmadığını düşünen Zarife, evlilik konusunda babası ve Savaş'la sert tartışmalar yaşar.

Bu arada Zorla nikah masasına oturtulacak olan Osman ile İlknur, bu nikahın olmaması için bir çare aramaktadırlar. Osman'ı seven Emine ise nikah günü yaklaştıkça sinirden kendini yemektedir. Nikah akşamı ortak bir karar alan İlknur ve Osman bu nikahın gerçekleşmemesi için büyük bir sürpriz yaparlar. Nikah memurunun sorduğu soruya Osman ve İlknur 'hayır' cevabını verince herkes şoke olur ve Osman nikahtan kaçarak soluğu Emine'lerin evinde alır. Nikahtan kaçan Osman evlatlıktan da reddedilince, Emine'nin babası Salih Osman'ın onlarda kalmasına müsaade eder.

Diğer tarafta Savaş ile Zarife arasında kalan Barış, Zeynep'e onunla evlenemeceğini söyler ve köyü terkedip İstanbul'a dönme kararı alır. Köyü terketmeden son kez dilek ağacına giden Barış orada Savaş ile karşılaşır. Zarife'ye büyük bir sürpriz yapmayı planlayan Savaş burada Barış'la vedalaşır ve kendisi büyük bir sürprizle karşı karşıya gelir. Barış'ın da Zarife'yi sevdiğini öğrenen Savaş ne yapacaktır? Zarife'yle evlilik planları yapan Savaş evlilikten vazgeçecek mi? Barış aşkını kalbine gömüp İstanbul'a dönecek mi? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Fox TV'de...

DİZİNİN KONUSU

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul'dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege'de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife'nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi'ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR

Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper (Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler